KnAsT

Knast er en lille design- og interiørbutik i hjertet af Nørrebro.

Vi har eksisteret siden 2015, hvor Anders og Carla første gang åbnede dørene til deres

vidunderlige univers af håndlavede møbler og keramik-kunst


I dag er vi en samling af designere og håndværkere der alle deler ønsket om at skabe unikke produkter.

Fælles for os alle er vores interesse i materialer, kreativitet og håndværk omsat til et moderne nordisk design.

I Knast er alt lokalt produceret og produkterne fremstilles derfor oftest i mindre oplag.
Hvem er vi?


Værkstedet Made by Anders

Anders er møbeldesigner- og snedker. Hans serie af spise- og sofaborde er præget af materialer tilpasset tidens udtryk og behov.

Anders har elsket håndværk så længe han kan huske, og i dag hjælper han mennesker med at finde, eller genfinde glæden ved at arbejde med træ gennem de hyggelige snittekurser der afholdes regelmæssigt på Nørrebro.

www.madebyanders.dk

Se produkter

Carlas Caos

Kunstneren bag det finurlige univers Carlas Caos er Carla Jørsum. Hun er uddannet fra Kunstakademiets Designskole, Bornholm i 2010.

Carlas Caos rummer et eventyrligt univers med både brugsting og dekorative håndmodelerede keramiske objekter. Udover hendes karateristiske træer og græsstrå i alverdens farver, laver Carla også et smukt stentøjsstel i sarte nuancer samt hænge-urtepotter bla. med vinger. Keramikken fra Carlas Caos er altsammen produceret på det lille værksted i butikkens baglokale.

www.carlascaos.com

Se produkter

EM•MAS

Louise er kvinden bag smykkerne fra EM•MAS, som er et lille univers fyldt med guld, sølv, delikate små perler og sten i de skønneste farver og kærligheden for at skabe noget smukt.

I flere år har Louise arbejdet med de små perler og specielle syteknikker, som bruges i mange af smykkerne.

EM•MAS er en kombination af hendes to børns navne: Emma og Silas

www.emmas.dk

Se produkter

Helena Frank

Helena Frank er en svensk illustrator og print designer, med base i København. Hun har tegnet siden hun kunne holde en blyant. Helena har studeret på Konstfack i Sverige, og Filmskolen i Danmark.

I 2015 startede hun 'Helena Frank Studio' hvor hun skaber traditionel håndlavet blyants-kunst og prints som sælges overalt i hele verden.

Helenas forkærlighed til menneskelig adfærd og detaljer er nøglen til hendes arbejde. Hun har altid været interesseret i diskret observation af vores verden.

www.helenafrank.com

Se produkter