KnAsT er en lille design- og interiørbutik i hjertet af Nørrebro. Vi har eksisteret siden 2015, hvor Anders og Carla første gang åbnede dørene til deres vidunderlige univers af håndlavede møbler og keramik-kunst.

I dag er vi en samling af designere og håndværkere, der alle deler ønsket om at skabe unikke produkter. Fælles for os alle er vores interesse i materialer, kreativitet og håndværk omsat til et moderne nordisk design.

I KnAsT er alt lokalt produceret og produkterne fremstilles derfor oftest i mindre oplag.

Hvem er vi?

Værkstedet Made by Anders

Værkstedet Made by Anders

Anders er møbeldesigner- og snedker. Hans serie af spise- og sofaborde er præget af materialer tilpasset tidens udtryk og behov.

Anders har elsket håndværk så længe han kan huske, og i dag hjælper han mennesker med at finde, eller genfinde glæden ved at arbejde med træ gennem de hyggelige snittekurser der afholdes regelmæssigt på Nørrebro.

www.madebyanders.dk


Carlas Caos

Carlas Caos

Kunstneren bag det finurlige univers Carlas Caos er Carla Jørsum. Hun er uddannet fra Kunstakademiets Designskole, Bornholm i 2010.

Carlas Caos rummer et eventyrligt univers med både brugsting og dekorative håndmodelerede keramiske objekter. Udover hendes karateristiske træer og græsstrå i alverdens farver, laver Carla også et smukt stentøjsstel i sarte nuancer samt hænge-urtepotter bla. med vinger. Keramikken fra Carlas Caos er altsammen produceret på det lille værksted i butikkens baglokale.

www.carlascaos.com


Helena Frank

Helena Frank Studio

Helena Frank er en svensk illustrator og print designer, med base i København. Hun har studeret på Konstfack i Sverige, og Filmskolen i Danmark.

I 2015 startede hun 'Helena Frank Studio' hvor hun skaber håndlavet kunst med traditionel blyant- og akvarel teknik. Forkærlighed til menneskelig adfærd og detaljer er nøglen til hendes arbejde. Hun har altid været interesseret i diskret observation af vores verden.

www.helenafrank.com


Retrograde Lamps

Retrograde lamps

Retrograde Lamps består af Greg Stone som oprindelig kommer fra Canada. Fra sit værksted på Nørrebro bygger han sine lamper, som er håndlavede fra top til bund. Skærmene også!

Han bruger trærester fra anden lokal træ-produktion, så hans produkter er så bæredygtige som muligt.

www.retrogradelamps.com